skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

Assemblea general de socis realitzada

Assemblea General De Socis Realitzada

El passat divendres 2 de Juliol es va celebrar l’Assemblea General de Socis del C.E. Futsal Mataró, 26 socis varen assistir presencialment al centre cívic del Pla d’en Boet a Mataró.

El primer punt del dia va ser l’informe de presidència on es va posar al dia el resum de la temporada desenvolupada. Tot seguit es va repassar l’informe esportiu de la temporada 20-21. El tercer punt del dia va ser l’aprovació dels comptes de la temporada 20-21 on es va explicar en detall el tancament del pressupost en un any amb moltes dificultats, aturades en els entrenaments i competicions dutes a terme parcialment. Els socis varen aprovar per majoria el tancament del pressupost de la temporada, donant el vist-i-plau a la bona gestió de la junta directiva en els darrers anys.

El següent punt del dia va ser el comiat de la junta directiva sortint que ha estat al capdavant del club els darrers sis anys i es va ratificar a la nova junta entrant amb els següents càrrecs.

President     Francesc Mas

Tresorer       Albert Sallent

Secretari       Francesc Xavier Martínez

Vocal             Amanda Fradera

Vocal             Bernat Buscà

Vocal             Carles Castell

Vocal             Francesc Parés

Vocal             Juan Carlos Calle

La junta que continuarà presidida pel Francesc Mas va presentar un recull d’ambicions i reptes a assolir amb nous projectes esportius, socials i econòmics.

Tot seguit es va presentar el pressupost per a la temporada 2021-22 centrat en la tornada a la normalitat de la pràctica esportiva i social de l’entitat. Els socis varen aprovar per majoria els números de la propera temporada.

Finalment, els socis varen tenir l’oportunitat de donar la seva opinió i realitzar preguntes  sempre amb l’ànim de construir un club més potent i sòlid.

Back To Top