skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

7a victòria seguida del sènior masculí i derrota del femení a Concòrdia

Segueix la bona ratxa de resultat del Futsal Aliança Mataró masculí

Els homes d’Albert Sabaté encaden la seva 7a victòria consecutiva i els manté a la segona posició, a només 1 punt del líder i amb certa avantatge sobre els seus perseguidors (6 i 9 punts).

Diumenge ens visitava un equip complicat, dur i amb molt de gol, la Barceloneta. Amb un gran ambient a la graderia els mataronins farien una gran primera part (3-0) on les ocasions eren constants i el resultat podria haver estat molt més ampli. En el minut 4 Pol Novo feia pujar el 1-0 amb una bonica combinació. Els locals imposaven un ritme alt amb i sense pilota que dificultava i molt el treball dels barcelonins. En el 18 i 19 arribarien dos gols més, obre de Llibert Canal i Adrià Donadeu, aquest últim de gran bellesa. La primera part acabava amb grans sensacions, amb moltes intervencions dels porters, amb un joc directe de la Barceloneta i molta possessió de pilota dels mataronins.

La segona canviaria tot, els locals novament sortirien una mica desendollats i ho aprofitarien els visitants per retallar distàncies en el marcador 3-1 (Peramós) i 3-2 (Moha) amb 5 minuts fatídics. Restaven 12 minuts pel final i el resultat s’ajustava i també les sensacions. En el 33 per sort, el capità Alejandro Del Barco feia pujar el 4-2 després d’una gran acció combinativa amb el pivot, respirava el Teresa Maria Roca. Els últims minuts tocava defensar l’atac de 5 dels visitants, així es va fer, el temps es va consumir, i els locals sumen tres punts molt importants per seguir en la part alta de la classificació i per allunyar a rivals directes.

El proper cap de setmana toca desplaçar-se a Dènia (Alacant), partit complicat on tocarà lluitar de valent per sumar la 8a jornada consecutiva guanyant.

Jugadors: Isaac, Paquito, Del Barco (1), Oriol, Miki, Llibert (1), Campàs, Rafa, Novo (1), Joel, Medina, Donadeu (1).

Derrota del femení Aliança Mataró en la complicada pista de La Concòrdia

Les nois de Nicolàs Dedeu sumen una nova derrota en lliga per 4-2 enfront el CD La Concòrdia, equip que la temporada passada va guanyar la lliga i va lluitar per jugar a primera divisió femenina.

L’equip mataroní en línies generals va fer un bon partit, molt treballat en defensa, per intentar presentar un partit a pocs gols, les mataronines estan patint d’una mancança anotadora i això està penalitzant molt. El guió del partit va ser el de les últimes jornades, amb un bon inici on les mataronines varen errar vàries clares ocasions i en la primera arribada local pujava el 1-0 amb un mal colpeig de la pilota quan es volia fer una passada al segon pal entrava a porteria. Tot i així, el partit seguia molt igualat amb ocasions pels dos equips. S’arribaria a la mitja part amb el 1-0 al marcador i amb bones sensacions per poder aixecar el partit.

Als 2 minuts de la represa les locales aconseguien el 2-0 en una ràpida combinació, aigua freda per les mataronines que veien com la distància augmentava en el marcador. Però, tot i que aquest dur cop, les visitants varen reaccions dominant el partit i generant moltes i clares ocasions fins que Meritxell retallava distàncies amb un remat del segon pal al xut de la capitana Maria Espinar, 1-2 i havia esperances. Però quan millor jugaven les mataronines, en una ràpida transició de les locals, arribaria el 3-1, i poc seguit el 4-1. Molta distància pel que s’estava veient sobre la pista.
A la part final del partit Anna Munné faria pujar el 4-2 definitiu al marcador després de vàries intervencions de mèrit de la portera local.

Nova derrota, díficil situació per les noies mataronines que segueixen sense aconseguir la primera victòria a la lliga després de 9 jornades, però la finalització a porteria està penalitzant moltíssim.

Ara toca pensar en el partit de diumenge a les 13:30h, on rebrem al Hispànic Torrent, equip ubicat en l’última posició de la classificació amb 0 punts.

Jugadores: Nedder, Naima, Espi, Cris, Irene, Meri, Nadal, Cayu, Munne, Aina, Ari i Carla.