skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

Gerard Mas deixa el Futsal

En Gerard Mas Ródenas deixa de jugar i formar part del sènior de 3ª nacional.  En Gerard ha estat a totes les categories del club, des de benjamí fins a sènior. Sempre ens quedaràs en el record amb el teu número 4 a l’esquena.
Has estat un exemple de compromís, fidelitat, lluita, el nostre Mai Deixis De Lluitar sempre t’ha tingut a tu, en un dels seus més dignes representants.
Campió de Copa infantil, ascensos en diferents categories, i anys a categories base honor i nacionals. Aquests han estat els teus reptes assolits amb el Futsal, tot i així, el repte més gran que has aconseguit amb el teu club, ha estat créixer amb una generació de jugadors, formar part d’un alt nivell de joc competitiu, t’has guanyat cadascuna de les vivències compartides i les amistats conquerides.
Has estat 14 anys jugant al club, et toca gaudir del joc a una altre entitat, esperem que et vagi molt bé i que gaudeixis molt del futbol sala.
Seguiràs amb els teus infantils dirigint-los des de la banda per tant segueixes a casa teva.  El Futsal és i sempre serà casa teva.

PATROCINADORS PRINCIPALS

PATROCINADORS I COL·LABORADORS

PATROCINADORS
I COL·LABORADORS

Back To Top