skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

Els juvenil A i el cadet A accedeixen a les semifinals de Copa

Els Juvenil A I El Cadet A Accedeixen A Les Semifinals De Copa

La setmana passada dos equips del club, el juvenil A del Futsal Inlingua Mataró i el cadet A del Futsal Gestoria Luis Mataró, van accedir a les semifinals de Copa Catalunya després d’eliminar a dos rivals d’entitat com són l’Industrias Santa Coloma i el Manresa respectivament.

El juvenil A va aconseguir la classificació després de derrotar 1 a 2 a l’Industrias Santa Colonma en un partit molt igualat on el major encert de cara a porteria dels nostres va decantar la balança. Sergi Fernández i Victor Galera van ser els autors dels gols de la victòria mataronina. Ara el rival a semifinals serà un altre rival top, Les Corts, l’actual segon classificat de la Juvenil Nacional.

El cadet A per la seva part va assolir la fita a casa després de superar 3 a 2 al Manresa. Els mataronins es van posar 3 a 0 per davant gràcies als gols de Natnael Lozano, Aiman Faila i Garvin Omar, però els manresans en els darrers minuts es van acostar a tant sols un gol i es va haver de patir fins al darrer segon per cantar victòria. El rival a semifinals també serà Les Corts de Barcelona, però a diferència del juvenil, el cadet jugarà l’eliminatòria a casa.

 

Back To Top