skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

El Futsal Feimat Mataró subcampió de Catalunya cadet

El Futsal Feimat Mataró Subcampió De Catalunya Cadet

El cadet femení del Futsal Feimat Mataró ha quedat subcampió de Catalunya cadet i d’aquesta manera el nostre club s’estrena en aquesta nova categoria amb un subcampionat català. El conjunt mataroní que va acabar tercer a la primera fase, ha fet una fase final espectacular quedant per darrera només del campió, el Rubí i per davant dels dos equips que van quedar per sobre seu a la primera fase.

Aquest subcampionat català és un gran èxit per una plantilla molt curta que a més ha patit lesions de llarga durada i que s’ha tingut de reforçar amb jugadores infantils per competir en molts partits.

La temporada pel Feimat encara no ha acabat, ja que aquest dijous les mataronines jugaran les semifinals de Copa Catalunya a casa a les 19 hores davant el Santvicentí.

Plantilla: Maria Almansa, Jana Guanyabens, Maria Domènech, Marina Oromí, Mar Bernabeu i les infantils Maria Peral, Maria Sorribes, Andrea Calle, Laura Puerta, Aida Sorando, Laia González, Helena Corbera, Cristina Vázquez (entrenadora), David Rivera (entrenador).

Back To Top