A+ R A-

Partit històric de l'aleví femení

Correu electrònic Imprimeix PDF

Aquest cap de setmana l’aleví femení del club debuta a la lliga.  Dissabte  a les 13:45h reben la visita de l’Arenys de Munt. Aquest serà el primer partit de la història del club en categoria aleví femení, com va ser el que va disputar el nostre cadet femení ara fa dues setmanes quan va derrotar 3 a 2 al Malgrat.

Enguany la Comissió de Futbol Sala femení de la Federació Catalana de Futbol ha volgut equiparar les categories femenines amb les masculines i això ha fet que ara hi hagi quatre categories de base femenina, aleví, infantil, cadet  i juvenil .

El nostre club, un dels pioners del futbol sala català femení de base, tindrà representació en les quatre categories. Per altra banda el sènior femení milita a la màxima categoria catalana i enguany lluitarà per l’ascens a Segona Divisió amb set de les dotze jugadores de la plantilla formades a la base. Destacar aquest any a Primera Divisió hi ha dues jugadores formades al nostre planter, Cèlia Catà que milita al Penya Esplugues i Marta Collado que juga amb el Femisport Palau.

Cerca al web

TWITTER @FUTSAL_MATARO