A+ R A-

El club participa a la gran festa del futsal femení base

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diumenge passat els dos femenins base del nostre club van participar a la 3a edició de la Fase Final Base Femenina de futbol sala que organitza la Lliga Catalana de Futbol Sala, òrgan de la Federació Catalana de Futbol que en els darrers temps està apostant fort de promocionar el futbol sala femení català de base.

Aquesta diada, dedicada exclusivament a les jugadores de futbol sala federades, s'emmarca dins la clara aposta en ferm que es fa des de l'FCF pel futbol femení i el futbol sala femení i per la seva promoció. En l'edició d'enguany, hi han participat 28 equips d'arreu del territori que han disputat un total de 42 partits que han començat a les 10.00 hores del matí i que han conclòs a les 17.00 hores.

Totes les jugadores de futbol sala han gaudit de la jornada i han mostrat una actitud exemplar de joc net i esportivitat, d'acord amb les campanyes de Respecte que des de l'FCF s'estan promovent. Emmirallant-se en les jugadores, els pares, mares i tot el públic assistent a la Ciutat Esportiva de Blanes també han tingut una actitud respectuosa amb totes les jugadores i els conjunts arbitrals.

RESULTATS GRUP C

Femení Base A – Riudellots 1-1

Femení Base A – Les Corts B 2-1

Femení Base A – Cardedeu 3-2

RESULTATS GRUP  D

Rubí – Femení base B 5-4

Castelldefels B – Femení Base B 2-1

Santvicentí – Femení Base B 3-1

 

Cerca al web

TWITTER @FUTSAL_MATARO