A+ R A-

L'infantil passa a semis de Copa i el juvenil cau eliminat

Correu electrònic Imprimeix PDF

L' infantil A del Futsal Sistelabel Mataró va superar als quarts de final de Copa Catalunya després de guanyar 1-3 a la sempre complicada pista de l’Eixample de Barcelona.  El matx va estar durant tot moment molt igualat, al descans es va arribar amb un avantatge (0-1) mínim dels nostres, però nomes començar la segona part els locals van igualar el marcador, els mataronins van saber reaccionar i tot i la pressió dels locals van acabar guanyant el partit per 1-3.

Ara a semifinals els nostres s'enfrontaran a Les Corts, el segon classificat de la Divisió d'Honor que aquesta temporada ha guanyat dos cops als nostres 2 a 6 a Mataró i 6-0 a Barcelona. A l'altre semifinal s'enfrontaran Sant Joan de Vilassar i Natació Sabadell que van donar la sorpresa eliminant a Catgas Santa Coloma i FC Barcelona respectivament.

El Juvenil A cau eliminat

El juvenil A va caure derrotat als quarts de final de Copa Catalunya davant el Manresa que va guanyar 3-5 a Mataró. El Manresa va fer una primera part molt bona i van aconseguir una renta de 0-4 que els hi va servir per aguantar l’intent de remuntada a la segona part dels nostres.

Recordem que el Juvenil A, ja havia avançat tres fases:

  • Trenta dotzens: Cover 0-5 Juvenil A.
  • Setzens: Lloret 3-7 Juvenil A.
  • Vuitens: Ripollet (5) 3-3 (6) Juvenil A, als penals.

 

Cerca al web

TWITTER @FUTSAL_MATARO