A+ R A-

Gran collita a la 62a Nit de l'Esport

Correu electrònic Imprimeix PDF

El passat dilluns 3 d'abril el Teatre Monumental de Mataró va acollir la 62a edició de la gala de la Nit de l'Esport que organitza l'Ajuntament de Mataró, un certamen que premia els millors esportistes i equips de la nostra ciutat. Com en les darreres edicions el Futsal Aliança Mataró hi va estar present amb una nombrosa representació, ja que enguany el club havia obtingut sis nominacions, tres per equips i  tres en categoria individual.

Els premiats van ser Nicolás Marrón Bleda segon en la categoria infantil masculí inidvidual, Patrícia Barrera García segona en categoria infantil femení indvidual i Adrià Lara Gómez que va acabar finalista en la categoria cadet masculí individual. Els equips guardonats van ser el Juvenil Femení (Futsal Construccions 9 Team Mataró) que va quedar segon en la categoria de millor equip juvenil, el Cadet A (Futsal Carnisseria Juanjo Mataró) que va ser tercer en la categoria de millor equip cadet i l’infantil A (Futsal Gestoria Luis Mataró)  que va ser tercer en la categoria de millor equip infantil.

També va rebre una premi un dels nostres patrocinadors, l'acadèmia d'anglès Inlingua que va rebre el premi a la Promoció de l'Esport que va recollir el seu director Jordi Costa i Marimón.


PREMIATS

JUVENIL FEMENÍ (Futsal Construccions 9Team Mataró)

Campió de Catalunya

Subcampió d’Espanya

Semifinalista de Copa Catalunya

Plantilla: Glòria Salido Álvarez, Meritxell Ribas Rodriguez, Cristina Vázquez Gómez , Maria Espinar Fernández, Irene García Morgado, Marta Collado Saavedra, Maria Rius de Quirós, Patricia Barrera García, Anna Munné Colomer.

Cos tècnic: David Rivera i Mora (Entrenador), Jordi Pitarch Requena (Segon entrenador) Dani Baño Rodríguez (Delegat).


CADET A (Futsal Carnisseria Juanjo Mataró)

5è Classificat de Divisió d’Honor Cadet

Subcampió de Copa Catalunya

Platilla: Adrià Lara Gómez, Marc Rus Ros, Carles Luis Cristófol, Mateu Batista Planas, Quim Corbera Pibernat, Alvaro López Rabasseda, David Peña Romero, Raul Borrallo Ortiz, Marc Vinyals Ylla-Català, Victor Galera Rodríguez, Gerard Mas Rodenas, Marc Campàs Rigat, Jordi Peralta García,


Cos tècnic: Albert Sabaté Armengol (Entrenador), Aniol Sáiz Piqueras ( segon entrenador), Sergio Picado Rodríguez (Delegat).

 

 

INFANTIL A (Futsal Gestoria Luis Mataró)

4t Classificat de Divisió d’Honor Infantil

Semifinalista de Copa Catalunya

Platilla: Joan Vázquez González, Adrià Bosch Balliu, Raul Cortijo LLorente, Marc Picco Perelló, Eudald Arrojo Martínez, Josep Caso Roso, Jordi Patullé Arranz, Ricard Hernández Capellas, Nicolás Marrón Bleda, Aaron Castillo Lara, Mamadou Toure, Pablo Morante de la Rubia.

Cos tècnic: Nicky Dedeu Van Den Berg (Entrenador), Joan Vázquez ( segon entrenador).

 


PATRÍCIA BARRERA (Futsal Grup Feimat Mataró)

3a Classificada a la Divisió d’Honor Femení Base

Campiona de Catalunya Juvenil

Subcampiona d’Espanya Juvenil

Semifinalista de Copa Catalunya Juvenil


 

NICOLÁS MARRÓN (Futsal Gestoria Luis Mataró)

4t Classificat de Divisió d’Honor Infantil

Màxim golejador de la lliga amb 47 gols

Semifinalista de Copa Catalunya

Campió d’Espanya infantil amb la selecció catalana


 

ADRIÀ LARA (Futsal Carnisseria Juanjo Mataró)

5è Classificat de Divisió d’Honor Cadet

Subcampió de Copa Catalunya

Campió d’Espanya cadet  amb la selecció catalana

 

Cerca al web

TWITTER @FUTSAL_MATARO