skip to Main Content
93 164 18 99 club@futsalmataro.cat Pavelló Municipal Teresa Maria Roca i Vallmajor (C/ Terrassa,33)

El Cadet A acaba en cinquena posició

El cadet A del Futsal Xarcuteria Juanjo Mataró ha tancat la seva participació a la Divisió d’Honor Cadet en una discreta cinquena posició final. Després de lluitar fins a les darreres jornades de lliga per la tercera posició, una serie de mals resultats a les darreres jornades de lliga ha confinat a l’equip entrenat per Albert Sabaté i Aniol Saiz fins la cinquena posició.

La classificació final ha estat aquesta: FC Barcelona 74,  Les Corts 64, La unión 55, Catgas 51, Futsal Mataró 50, Manresa 39, FS Gràcia 38, Sant Joan de Vilassar 37, Sant Julià 36, Natació Sabadell 33, Jesus Maria 21, Comtat d’Urgell 10, Martorell 10.

Els mataronins amb 148 gols a favor han estat el 4t equip màxim golejador de la categoria, i amb 75 gols en contra han estat la tercera millor defensa del campionat de lliga. Els nostres han acabat amb 50 punts amb 16 victòries, 2 empats i 8 derrotes.

Marc Campàs amb 24 gols i David Peña amb 21 han estat els màxims golejadors de l’equip.

PLANTILLA: Mateu Batista, Raul Borrallo, Marc Campàs, Quim Corbera, Victor Galera, Adrià Lara, Alvaro Lopez, Gerard Mas, David Peña, Marc Viñals, Carles Luis, Marc Rus, Jordi Peralta i Marc Colomer.

COS TÈCNIC: Albert Sabaté (entrenador) i Aniol Saiz (segon entrenador).

PATROCINADORS PRINCIPALS

PATROCINADORS I COL·LABORADORS

PATROCINADORS
I COL·LABORADORS

Back To Top