A+ R A-

Segon triomf del Futsal Aliança Mataró

Correu electrònic Imprimeix PDF

Segona victòria de la temporada del Futsal Aliança Mataró que va superar 4 a 3 al FS Salou.  Els mataronins van aconseguir els tres punts un partit força irregular, després de fer una gram primera part i posar-se 4 a 0 a dalt a l’ inici de la segona part, l’equip es va deixar anar i  va veure com els visitants van estar a punt d’empatar el matx ens els darrers instants de joc.

La primera part va se de clar color vermell i l’equip entrenat per Albert Sabaté va marxar al descans guanyant 3 a 0. Eric Izquierdo, Cristian Villarin i Alex del Barco van ser els autors dels gols

A la represa el partit encara es va posar més de cara quan Alex del Barco va fer el 4 a 0, però a partir d’aquí l’equip es va anar diluint davant un Salou que després de fer el primer es va esperonar.  A manca de cinc minuts pel final el Salou va fer el 4 a 3 i d’aquí fins al final va haver de pñatir per sumar la segona victòria de la temporada, la primera fou en el primer partit de lliga a casa també davant la Floresta.

Després d'aquesta victòria l'equip se situa 9è a la classificació amb 9 punts. Ara aquesta setmana l'equip visitarà la pista del Pallejà, cinquè classificat i un dels equips més golejadors de la categoria.

Cerca al web

TWITTER @FUTSAL_MATARO