El Futsal Aliança Mataró ja coneix el calendari de Segona B

dissabte, 19 d'agost de 2017 00:00 administrador
Imprimeix

 

El primer equip del Futsal Aliança Mataró que la temporada passada va assolir l’anhelat ascens a Segona B ja coneix el calendari del grup 3 de la Segona B, la categoria de bronze del futbol sala estatal. L’equip entrenat Albert Sabaté debutarà el cap de setmana del 9 i 10 de setembre a la pista del FS Linyola, un equip que també s’estrena a la categoria després d’assolir l’ascens com a subcampió de la Tercera Divisió Estatal. La lliga acabarà el 19 de maig quan el Futsal Aliança Mataró visiti la pista de l’Hospitalet Bellsport.

El grup 3 de la Segona B està format per 16 equips, 15 catalans: Futsal Aliança Mataró, Barceloneta, Manresa, Canet, CCR Castelldefels, Salou, La Floresta, Linyola, Pallejà, Hospitalet Bellsport, Natació Sabadell, Escola Pia Sabadell, Cerdanyola del Vallès, Catgas Santa Coloma B i La Unión; i unn equip valencià el FS Denia.

Després de debutar a la pista del FS Linyola, el primer partit a casa oficial del conjunt mataroní serà el cap de setmana del 16 i 17 de setembre quan l’equip rebi al Pavelló teresa Maria Roca la visita de l’Olimpyc La Floresta.

CALENDARI SEGONA B