El sènior es juga l'ascens a 2a B diumenge a Terrassa

dijous, 25 de maig de 2017 00:00 administrador
Imprimeix

Aquest cap de setmana s’acaba la Tercera Divisió Estatal i el nostre equip arriba a la darrera jornada encapçalant la classificació amb 69 punts els mateixos que el Canet però en primera posició per la diferència de gols.  Ara els mataronins tenen +84 gols i el Canet té +75 gols.

 

Tot

i que és la darrera jornada de lliga i el Futsal Aliança Mataró s’està jugant el títol de lliga amb el Canet, la Federació no ha unificat els horaris dels partits i els nostres jugaran diumenge sabent el que haurà fet el dia abans el seu rival. El canet jugarà dissabte a les 16 hores a la pista del Sant Joan de Vilassar, un conjunt que ja està salvat i que no s’hi juga res, per tant el més normal serà que els verds sumin els tres punts i posin tota la pressió als mataronins.

L’equip de l’Aliança entrenat per Albert Sabaté juga diumenge a les 12 al Pavelló Municipal San Lorenzo de Terrassa davant l’Isur, el sisè classificat, un equip que ha anat de més a menys aquesta temporada i que no s’hi juga res. Des del club us convidem a tots a venir a Terrassa per donar suport i ajudar a l’equip per sumar els tres punts i assolir el campionat de lliga i l’anhelat ascens a Segona B.

La direcció del Pavelló Municipal San Lorenzo és Carretera de Castellsapera 31, Terrassa.

US HI ESPEREM A TOTS¡¡¡