A+ R A-

Entrevista a Carlos Villarin

Correu electrònic Imprimeix PDF

Com és que has tornat a casa?
No ha sigut una decisió fàcil, estava jugant a 2a B en un equip que anava líder i que només havia perdut dos partits. Era un ambient i un vestuari espectacular, però tot i això els minuts no acompanyaven aquest any. Per tant, la decisió de tornar a casa ha sigut totalment personal, de realitzar un nou canvi a la meva vida i tornar a casa, i intentar aportar tot el que he après a fora per ajudar al Futsal a salvar la categoria.

Com han anat aquests anys fora del club? I Quins moments bons i dolents recordes?
A nivell personal han sigut uns anys molts bons per viure experiències de tot tipus. Jugar fora de casa sempre és bo perquè vius món i vius altres dinàmiques d'equip i de jugadors. De bo m'emporto tots els companys que han passat pel meu costat i que m'han fet aprendre una mica de tots ells. Negativament el descens que vam viure a Canet l'ultima jornada ha estat el pitjor moment que he viscut aquest anys, tot i que va ser un any on vaig poder gaudir de la categoria i disposar de minuts.


Com has vist l'equip anímicament?
L'equip està  perfecte. Tot i les derrotes saben que estan treballant a un nivell molt alt i que els resultats arribaran. No ens hem d’obsessionar en treure l'equip de l'ultima posició, sinó de fer les coses bé i treballar i així arribarà la millora. Amb aquestes premisses l'equip sortirà endavant sense problemes.


Què creus que pots aportar a l'equip?
Si més no, la meva experiència que he tingut en altres equips i categories. Espero ajudar a l'equip a sortir de les posicions de descens, tot i que no serà fàcil. S'ha de treballar i lluitar cada partit per aconseguir el que es vol. Tots hem d'anar a una i mai baixar el cap, sigui quin sigui el resultat. Hem de lluitar fins l’últim minut de cada partit i així arribaran els bons resultats.


Veus l'equip capacitat per salvar la categoria?
I tant, l'equip juga molt bé i té molts bons jugadors i un entrenador, que els fa treballar de valent. L’únic problema és que els resultats no han acompanyat i aquestes coses passen, però l'equip sap que sortirà endavant i aconseguirà la salvació amb esforç i sacrifici.

L'equip ha de lluitar, esta clar, però l'afició ens ha d'ajudar, ells són realment els qui ens ajuden a arribar a l’últim minut amb forces. Per això animo a tots els jugadors, pares, mares, entrenadors del club,etc. que vinguin a animar al club i al seu equip. Tots junts sortirem del pou i  aconseguirem la salvació.

Cerca al web

TWITTER @FUTSAL_MATARO