A+ R A-

Inlingua Mataró renova com a patrocinador del club

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotografia: Jordi Costa, director Inlingua, amb els capitans Daniel Baño i Víctor Galera.

L'escola d'idiomes Inlingua renova el seu acord de patrocini amb el CE Futsal Mataró. Jordi Costa i Marimon, director d'Inlingua Mataró, i Francesc Mas Puig, president del CE Futsal Mataró, han signat la renovació del contracte entre les dues entitats. D’aquesta manera una entitat innovadora dedicada al món de la formació com Inlingua Mataró per novena temporada consecutiva tornarà a ser patrocinador oficial del club.


Amb aquest acord, el club vermell consolida el seu projecte i reforça l’excel·lència de la seva base que juga a les màximes categories d’aquest esport i que aporta anualment diversos jugadors i jugadores a les seleccions catalanes de futbol sala. Enguany el club comptarà amb 29 equips, 25 equips de base i 4 sèniors. Inlingua Mataró serà patrocinador de dos equips de l'entitat: el Juvenil A, que competeix a la Divisió d'Honor (màxima categoria estatal juvenil i que la temporada passada va quedar sots campió de Catalunya) i el sènior B masculí que milita a la 1a divisió Catalana.

Innovació i excel·lència

Inlingua és l'organització més gran del món dedicada a l'ensenyament d'idiomes, fundada el 1968 Inlingua ha desplegat 350 escoles per tot el món en més de 44 països, on s'aplica amb rigor i professionalitat el seu mètode exclusiu de formació.

Centenars de milers d'alumnes per tot el món s'han format ja amb el "mètode Inlingua", on el propi Jordi Costa en explica que: "l' alumne parla i es familiaritza amb el nou idioma des del primer moment i l’utilitza de manera natural, sense haver de pensar en la seva llengua materna. Fem que l’idioma que s’està aprenent no sigui estrany per a l’alumne".

S'aprèn a parlar... parlant!

Cerca al web

TWITTER @FUTSAL_MATARO