A+ R A-

Tres jugadores del club campiones comarcals de Catalunya

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els passats dies 8 i 9 de desembre la Ciutat Esportiva de Blanes va acollir una nova edició dels Campionats Territorials de Catalunya que organitza la Lliga Catalana de Futbol Sala de la FCF. Un any més el nostre club va estar representat en aquesta cita amb 16 jugadors quer van formar part de les diferents seleccions de la comarca del Maresme.

En categoria femenina el Maresme va aconseguir uns excel·lents resultats, proclamant-se campió en categoria cadet i subcampió en categoria juvenil. En categoria masculina cap dels combinats maresmencs va aconseguir passar a la fase final del torneig.

D’aquesta manera tres jugadores del club: Sara Ibañez, Maria Domènech i Sara Carbonell es van proclamar campiones de cadet després que el Maresme s’imposés a la gran final al combinat del Baix Llobregat i la Catalunya Central.  En categoria juvenil femenina Sofia Morante, Irene García i Sara Cayuela es van proclamar subcampiones després de perdre la final  davant el Barcelonès i el Vallès Occidental.

Els altres representants del club que van participar en la competició van ser Mamadou Touré, Natnael Lozano i Garvin Omar Barley en categoria cadet, Pol Salvà, Bernat Pastor i Joan Cañizares en categoria infantil, Alex Garcia i Joan Casanova en categoria aleví i Pol Capdevila i Balti Rangel en categoria benjamí. A més també van formar part de la delegació maresmenca tres tècnics del club, Nicki Dedeu (seleccionador infantil), Mar Montserrat (segona entrenadora juvenil femení) i Oriol López (segon entrenador cadet).

CLASSIFICACIÓ RESULTATS I MÉS FOTOS

 

Cerca al web

TWITTER @FUTSAL_MATARO