A+ R A-

El club participa en el torneig “Juguem a favor de la vida”

Correu electrònic Imprimeix PDF

El nostre club participarà aquest cap de setmana en el torneig “Juguem a favor de la vida” un torneig solidari on hi participen 10 clubs de la ciutat amb el suport de l’Ajuntament de Mataró, i que té com a objectiu recaptar fons per l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). A més aquesta és una de les activitats que formen part de la campanya Mou-te amb cor que aglutina les activitats esportives amb finalitats solidàries que es fan a Mataró, i on el nostre club s’hi va adherir des del primer dia.

Dimarts dia 30 de maig a la plaça del Voluntariat va tenir lloc la presentació del torneig “Juguem a favor de la vida” que es farà els dies 3, 4 i 5 de juny per recaptar fons per l’AECC.  on hi van estar presents el regidor d’Esports, Josep Maria Font, la coordinadora dels actes esportius, Laura Seijo, i la representant de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), Sílvia Pérez, així com diferents representants dels 10 clubs mataronins participants. Per part del CE Futsal Mataró hi van assistir el vicepresident esportiu Jordi Costa i el coordinador general David Rivera.

Tres dies replets de competicions esportives

El torneig “Juguem a favor de la vida” inclou enguany 6 esports amb diferents competicions esportives organitzades per una desena de clubs de la ciutat amb el suport de la Direcció d’Esports de l’Ajuntament de Mataró.

Tots els actes esportiu es portaran a cap des del dissabte 3 de juny fins al dilluns dia 5 de juny, en el cas del nostre club el torneig solidari es disputarà dissabte i diumenge al matí al pavelló.

El Centre Natació Mataró organitza una exhibició de natació sincronitzada el dissabte 3 de juny a les 19.30 h. El Club Hoquei Mataró organitza una competició durant el dissabte 3 de juny al pavelló Jaume Parera.La Unió Esportiva Mataró organitza un torneig de bàsquet femení durant tot el cap de setmana de fires i el Club Patinatge Mataró farà una exhibició el dilluns 5 de juny, de 10 h a 13 h.

Els clubs de futbol de Cirera, Mataró, la Llàntia, els Molins i Salesians faran un torneig el dilluns 5 de juny de 9 h a 14 h.

CALENDARI TORNEIG

Categoria Infantil (dissabte 3 de juny)

9 hores Infantil B - Cirera C

9 hores Infantil C - Cirera B

10:45 hores Partit pel tercer i quart lloc

10:45 hores Final Infantil

Categoria Cadet (dissabte 3 de juny)

9:50 hores Cadet B - Cirera C

9:50 hores Cadet C - Cirera B

11:45 Partit pel tercer i quart lloc

11:45 hores Final Cadet

Categoria Cadet Femení (dissabte 3 de juny)

12:45 hores Cadet Femení - Cirera

Categoria sènior mixte (diumenge 4 de juny)

11 hores Sènior B i Sènior Femení - Alella mixte

Categoria juvenil masculí  (diumenge 4 de juny)

12:30 hores Juvenil A - Sant CugatCerca al web

TWITTER @FUTSAL_MATARO