A+ R A-

Divendres 2 de juny Open Campus Day

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

 

El divendres 2 de juny ppel Futsal Mataró organitza la IX edició de l'Open Campus Day, un campus d’un dia que va néixer amb l’objectiu de complementar la formació dels jugadors del club i donar a conèixer el futbol sala a tots els nens i nenes de Mataró. Es tracta d'un servei més que oferim als nostres socis que podran apuntar els seus fills al Campus en un dia laborable i no lectiu per un mòdic preu de 2 euros.

Com en les altres ocasions el preu del Campus pels jugadors del club i socis és de 2 euros. El preu per aquells jugadors provinents d’altres clubs i escoles és de 10 euros. L’Open Campus Day tindrà una durada de 4 hores (9h a 13h) dividida en dues sessions tècniques de 90 minuts. A més a més oferim el servei de recollida a les 8:45 hores i a les 13:30 hores.

Inscripcions: al Pavelló Teresa Maria Roca de dilluns a divendres de 16 a 20 hores. Trucant 93 164 1899 o envinat un correu electrònic a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

Descarrega't el full d'inscripció clicant aquí

Cerca al web

TWITTER @FUTSAL_MATARO