A+ R A-

Gran setmana del Sènior B que acaricia l'ascens

Correu electrònic Imprimeix PDF

La setmana passada el Sènior B va donar un pas molt important cap al desitjat ascens a Primera Catalana derrotant a dos rivals directes i continua segon. Primer entre setmana es va desfer a domicili de l’Aiguafreda, en un partit on els mataronins van haver de remuntar, ja que al descans el resultat era de 2-1 en contra, però una molt bona segona part de l’equip va fer possible la victòria final per 3-5 contra els tercer classificat.

 

El segon rival de la setmana era el líder de la categoria, el Futsal rebia a casa a l’Arrels que tan sols havia perdut un partit durant tota la temporada. Els locals van començar perdent, però es van tornar a remuntar i es van imposar finalment per 4-2. Amb aquestes victòries el Futsal es consolida en la segona posició amb una avantatge de 5 punts sobre el tercer i el quart classificat, el Montmeló i l’Aiguafreda respectivament.

Aquesta setmana el Futsal Mataró juga davant Parets on buscarà una victòria que certifiqui matemàticament l’ascens a 1a Catalana, perquè això passi els mataronins han de guanyar i que el partit entre els seus perseguidors, el Montmeló i l’Aiguafreda, acabi amb una victòria de qualsevol dels dos, ja que si empaten els mataronins hauran d’esperar una setmana més per celebrar l’ascens.

 

Cerca al web

TWITTER @FUTSAL_MATARO