A+ R A-

Cristian Villarin rep una beca d'estudis del TecnoCampus

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

Divendres passat la Fundació TecnoCampus va fer l'acte de lliurament de les beques a esportistes d'alt nivell, creades amb l'objectiu d'afavorir que aquests joves es formin mentre es dediquen a la pràctica de la seva especialitat. Aquesta iniciativa s’ha fet possible gràcies a l’acord de col·laboració entre TecnoCampus i l’Associació Junts per l’esport de Mataró que formen sis clubs de la ciutat, entre els quals hi ha el Futsal Mataró.  Del nostre club va rebre la beca de 1.500 euros el jugador del primer equip Cristian Villarin que va estar acompanyat del vicepresident esportiu Jordi Costa i del coordinador general del club David Rivera.

La presidenta de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Dolors Guillén, va ressaltar l'esforç que fan aquests joves per compaginar estudis i feina. I el vicepresident de Junts per l'Esport, Marc Coll, ha ressaltat que la col·laboració entre aquesta associació de clubs esportius de la ciutat i el TecnoCampus, està resultant molt fructífera, amb iniciatives com aquestes beques o l'abonament que permet als estudiants del TecnoCampus accedir en determinats horaris, i per un preu molt reduït, a les instal·lacions esportives.

Els estudiants becats aquest curs són: Cristian Villarín (Futsal Mataró), Martí Zamora (Hockey Iluro), Sergio Torres (Hockey Iluro), Mercè Barris (Centre Atlètic Laietània), Pol Barbena (Centre Natació Mataró), Oriol Antequera (Hockey Mataró), Yordi Jason Ramos (Centre Natació Mataró), Ona Castellví (Hockey Mataró), Irene Betriu (Centre Atlètic Laietània), Carla-Maria Chaves (Centre Natació Mataró), Víctor Fernandez (Centre Natació Mataró), Anton Borrell Pagès (Hockey Mataró) i Albert Merino Zamora (Centre Natació Mataró).

Cerca al web

TWITTER @FUTSAL_MATARO